Динаміка будівництва на 01.12.2021

Динаміка будівництва на 01.12.2021
01.12.2021
Шановні покупці! 

Девелопер Інтергал-Буд пропонує Вашій увазі щомісячну фіксацію динаміки будівництва ЖК Нивки-Парк.


Будинок №12

Секції Г, І, Е: Завершили роботи з влаштування покрівлі, фасаду та монтажу ліфтового обладнання. Завершили роботи з чистової обробки стель з 2-го по 16-й поверх.

Секція Б: Продовжуються роботи з влаштування покрівлі та фасаду. Завершили монтаж ліфтового обладнання. Виконуються роботи з чистової обробки стель з 2-го по 16-й поверх. Завершили штукатурку стін із 2-го по 16-й поверх.

Будинок №11

Секція І: Виконується штукатурка стін на 16 поверсі. Виконується стяжка підлоги на 3-10 поверхах. Виконуються роботи з прокладання внутрішньої інженерії, влаштування покрівлі, фасаду та монтажу ліфтів.

Секція Ж: Виконали штукатурку стін та стяжку підлоги 3-17 поверхів. Виконуються роботи з прокладання внутрішньої інженерії, влаштування покрівлі, фасаду та монтажу ліфтів.

Будинок №9

Секція А: Виконуються роботи з влаштування монолітного каркаса 5-го поверху.

Секція Б: Виконуються роботи з влаштування монолітного каркаса 4-го поверху.

Будинок №10

Секція Б*: У роботі кладка стін 6-го, 8-го, 10-го та 12-го поверху. Виконується монтаж вікон на 2-7 поверхах. Виконується штукатурка стін на 7 поверсі.

Секція Г*: У роботі кладка стін 7-го, 11-го та 12-го поверху. Виконується монтаж вікон 2-6 поверхів. Виконується штукатурка стін на 5-му поверсі.

Секція Г: У роботі кладка стін 12-14 поверхів. Здійснюється монтаж вікон з 2-го по 6-й поверх. Виконується штукатурка стін на 3-му поверсі.

Секція Е: У роботі кладка стін з 11 по 14 поверх. Монтаж вікон на 8-му поверсі. Виконується штукатурка стін на 5-7 поверсі.


Більше фото динаміки у розділі «Хід будівництва».


Виконані роботи за грудень

Упродовж грудня девелопер Інтергал-Буд продовжує здійснювати планові будівельні роботи на території ЖК Нивки-Парк. Отримати більш детальну інформацію щодо динаміки будівництва можна у відділі продажів або незабаром на сайті житлового комплексу.


Інфраструктура комплексу

Однією з головних переваг житлового комплексу Нивки-Парк є вдале розташування поруч із метро Нивки та розвинена інфраструктура, яка дозволяє розв’язувати всі побутові питання, а також організовувати відпочинок та захопливе дозвілля прямо біля свого будинку. На додачу до об'єктів соціальної інфраструктури, різних супермаркетів, кафе та торгово-розважальних центрів поряд із ЖК Нивки-Парк відкрився також Mcdonald's!

Жителі комплексу можуть насолоджуватися прогулянками в мальовничому парку «Нивки», адже він знаходиться всього за кілька хвилин пішки від ЖК Нивки-Парк. Також на території обладнані різні зони відпочинку, спортивні майданчики для активного дозвілля, а також дитячі майданчики для веселих ігор наймолодших мешканців комплексу. Окремою перевагою є наявність власного дитячого садка прямо на території, де з дітьми працюватимуть найкращі фахівці за сучасними дошкільними методиками.

Важливою також є наявність власного підземного паркінгу в ЖК Нивки-Парк, завдяки якому автомобілісти можуть забути про проблему паркування та забезпечити належні умови зберігання свого транспортного засобу.

Ви все ще можете стати щасливим мешканцем однієї з найкращих новобудов столиці. Якщо вас цікавить квартира з ремонтом від забудовника або варіант без оздоблення, звертайтеся у відділ продажів ЖК Нивки-Парк. Забудовник здійснює продаж квартир з документами та пропонує вигідні умови купівлі квартири у кредит чи розстрочку від забудовника. Розстрочка на житло від Інтергал-Буд доступна на період до 3-х років. Мінімальний початковий внесок становить 30%. Оформляйте покупку квартири вже сьогодні та насолоджуйтесь перевагами життя у житловому комплексі комфорт-класу Нивки-Парк.