НИВКИ-ПАРК – СТАРТ ПРОДАЖУ БУДИНКУ №7

НИВКИ-ПАРК – СТАРТ ПРОДАЖУ БУДИНКУ №7
15.08.2018
Новий житловий комплекс «Нивки-Парк» – це квартири вашої мрії. Він знаходиться у мальовничому куточку міста – прямо навпроти однойменного парку. Надійний забудовник «Інтергал-Буд» активно продовжує будівництво комплексу. Так, компанія відкриває 15 серпня 2018 року старт продажу вже 7-го будинку.
«Нивки-Парк» - це втілення нових рішень, спрямованих на забезпечення кращих умов життя для майбутніх мешканців квартир. На території житлового комплексу заплановано будівництво дитячого садочка, наземного паркінгу, торгового комплексу з супермаркетом, спортивних майданчиків, футбольних і волейбольних полів  і великої гостьової автостоянки. Для відпочинку тут передбачений прогулянковий бульвар довжиною більше 200 метрів з велодоріжками, альтанками, декоративним освітленням і авторським ландшафтним дизайном.
Одною з ключових переваг комплексу є транспортна розв'язка. ЖК «Нивки-Парк» знаходиться у 3 хвилинах ходьби до метро «Нивки», машиною до центру столиці можливо доїхати всього за 10 хвилин!
Крім ергономічних планувань квартир, панорамних вікон, забудовник пропонує можливість – встановлення справжнього каміну у квартирах на верхніх поверхах. За бажанням, майбутні власники зможуть обрати квартиру з ремонтом «під ключ» від забудовника.
Власне житло - найбільш вигідна інвестиція в майбутнє сім'ї. Ми віримо, що в житловому комплексі «Нивки-Парк» вам завжди буде затишно і комфортно!