Житловий комплекс «Нивки-Парк» визнано одним із найзеленіших у Києві

15.09.2016

Житловий комплекс «Нивки-Парк» увійшов до ТОП-5 найзеленіших комплексів Києва за результатами дослідження порталу про житлову нерухомість 3м2.kiev.ua.


Сквери і парки – незаперечна перевага будь-якого житлового комплексу. Щоправда, похвалитися ними сьогодні можуть далеко не всі мікрорайони. Назва «Нивки-Парк» говорить сама за себе – близькість парку безперечна перевага комплексу.


Лишень три хвилини пішки – і ви в одному з найбільших парків столиці. У будь-яку пору року тут можна прогулятися вздовж тихих озер, відпочити у затишних альтанках або весело провести час на атракціонах. Уже зовсім скоро парк «Нивки» перетвориться на перший в Україні інноваційний екологічний парк з великою кількістю сучасних технологій: лавочки з енергоощадним підсвічуванням, збирачі дощової води, «розумний дім» із сонячними панелями на даху, доріжки, що освітлюються ліхтарями, які заряджаються від сонця. А ще тут буде встановлено велогенератори енергії для підзаряджання ноутбуків, планшетів і телефонів.


Крім того, на території самого комплексу буде створено прогулянковий бульвар – прекрасне місце для проведення сімейного дозвілля. У складі ЖК буде багато сучасних дитячих і спортивних майданчиків, зон відпочинку, а також футбольне і волейбольне поля.


Тільки до кінця вересня діє спеціальна акційна пропозиція на купівлю квартир у житловому комплексі «Нивки-Парк».


Подробиці дізнавайтеся у менеджерів відділу продажу за номером (044) 466-2-664.


Покваптеся, кількість акційних квартир обмежена!