Динаміка будівництва на 01.11.2021 року

Динаміка будівництва на 01.11.2021 року
01.11.2021
Шановні покупці! До вашої уваги щомісячна фіксація динаміки будівництва ЖК Нивки Парк. Наша компанія, девелопер «Інтергал-Буд», піклується про інвесторів, тому ми регулярно надаємо вам всю актуальну інформацію щодо стану кожного будинку житлового комплексу на момент підготовки цієї новини.

Хід будівництва


Будинок №12
Секції Г, І, Е: Продовжуються роботи з влаштування покрівлі, фасаду та монтажу ліфтового обладнання. Закінчили роботи з чистового оздоблення стель з 2-го по 16-й поверх.
Секція Б: Продовжуються роботи з влаштування покрівлі, фасаду та монтажу ліфтового обладнання. Виконуються роботи з чистового оздоблення стель з 2-го по 16-й поверх. Виконується штукатурка стін з 2-го по 9-й поверх.

Будинок №11
Секція І: Виконується оштукатурювання стін на 15-му та 16-му поверхах. Виконується стяжка підлоги на 3-4 поверхах. Виконуються роботи з прокладання внутрішньої інженерії, влаштування покрівлі, фасаду та монтаж ліфтів.
Секція Ж: Виконали штукатурку стін та стяжку підлоги 3-16 поверху. Виконуються роботи з прокладання внутрішньої інженерії та влаштування покрівлі.

Будинок №9
Секції А: Виконуються роботи з влаштування монолітного каркасу 2-го поверху.
Секції Б: Виконуються роботи з влаштування монолітного каркаса 1-го поверху.

Будинок №10
Секція Б*: У роботі кладка стін з 6-го по 12-й поверх. Виконується монтаж вікон на 2-4 поверхах.
Секція Г*: У роботі кладка стін 7-го, 8-го та 12-го поверху. Виконується монтаж вікон на 2-4 поверхах.
Секція Г: Виконали пристрій монолітного каркасу. У роботі є кладка стін 11-12 поверхів. Виконується монтаж вікон на 2-4 поверхах.
Секція Е: Виконали пристрій монолітного каркасу. У роботі кладка стін з 9-го по 13-й поверх. Монтаж вікон відбувається з 5-го по 8-й поверх. Виконується штукатурка стін.

Більше фото динаміки у розділі «Хід будівництва».

Інфраструктура в ЖК Нивки Парк


ЖК Нивки Парк розташований біля метро «Нивки», поряд з муніципальним парком та однією з найбільших транспортних розв'язок міста. У пішій доступності від житлового комплексу розташовані супермаркети, магазини, спортивні комплекси, аптеки, торгово-розважальні центри та кафе, і їх кількість зростає, зокрема, нещодавно на території ЖК відкрився новий McDonald's. Також передбачена локальна інфраструктура самого комплексу, з дитячими та спортивними майданчиками, зонами відпочинку та об'єктами соціальної інфраструктури на перших поверхах будівель. Одним словом, є все для комфортного життя.

Встигніть придбати житло у ЖК Нивки-Парк


У ЖК Нивки-Парк вже давно відкрито продаж квартир з документами. Вартість готового житла завжди вища, тому рекомендуємо інвестувати в нерухомість якщо не на етапі котловану, то на етапі будівництва. А будівництво ЖК Нивки-Парк не стоїть на місці, і залишається дедалі менше вільних квартир. Поспішайте, якщо хочете встигнути забрати найкраще!

Не хочете заглиблюватися в складності самостійного облаштування житла, розбиратися в матеріалах та співпрацювати з підрядниками, чи власноруч фарбувати стіни та стелю? Оптимальним рішенням стане квартира з ремонтом від забудовника. У ЖК Нивки-Парк пропонується на вибір декілька варіантів дизайнерського оформлення квартир: скандинавський, класичний стиль та мінімалізм.

Девелопер «Інтергал-Буд» надає кожному можливість купити квартиру в кредит та на виплат від забудовника.


Розстрочка на житло від «Інтергал-Буд» має такі переваги:
30% перший внесок;
термін розстрочки до 3 років;
поетапна виплата суми;
відсутність посередників;
немає штрафів при достроковому погашенні кредиту;
вигідна підсумкова вартість квартири, без великих переплат.

Умови іпотеки: 1,99% річних, термін виплати кредиту до 20 років, а також укладання угоди у національній валюті.

Звертайтеся до нашого відділу продажів, щоб дізнатися більше про умови купівлі квартири в кредит або іпотеку.