Компанія «Інтергал-Буд» презентувала свої об’єкти в рамках проекту Конфедерації будівельників України «5 O’CLOCK COMMUNITY»

Компанія «Інтергал-Буд» презентувала свої об’єкти в рамках проекту Конфедерації будівельників України «5 O’CLOCK COMMUNITY»
01.06.2017

У ході міжнародної виставки «Аква-Терм Київ», партнером якої є Конфедерація будівельників України, компанія «Інтергал-Буд» провела зустріч «5 O’CLOCK COMMUNITY». Представники «Інтергал-Буду» презентували свої вже реалізовані об’єкти, а також ті, які ще тільки зводяться, акцентувавши при цьому увагу на запровадженні на українському ринку європейських принципів будівництва житла. Зокрема, спеціалісти компанії розповіли про широкомасштабну програму будівництва житла «під ключ», а також про створення унікальної інфраструктури житлових комплексів «Інтергал-Буду» за принципом «місто в місті».

Також на дискусійному майданчику обговорювалося питання взаємодії компаній-забудовників з підрядниками: учасники акцентували увагу на необхідності втілення дієвої системи комунікації, що призведе до підвищення ефективності роботи, як будівельних компаній, так і постачальників, виробників будівельних матеріалів.

Виконавчий директор Конфедерації будівельників України Віталій Грусевич відзначив, що комунікативний майданчик «5 O’CLOCK COMMUNITY» створено з метою популяризації відкритості, прозорості та публічності інвестиційного і девелоперського секторів, а також формування партнерських відносин між учасниками ринку нерухомості.

«Інтерес до сьогоднішнього відкритого майданчика свідчить про важливість прямого спілкування учасників ринку, про необхідність постійного і конструктивного діалогу», – підсумував Грусевич.