«Інтергал-Буд» пропонує програму соціальних гарантій у разі оформлення розстрочки

25.03.2016
Квартирне питання для багатьох українців дуже актуальна, але водночас болюча тема. У зв’язку з нестабільною економічною ситуацією в країні іпотечне кредитування найближчим часом залишиться недоступним для більшості наших співвітчизників. У таких умовах компанія «Інтергал-Буд» наважилася на безпрецедентний крок, запропонувавши своїм покупцям реальну альтернативу банківському кредитуванню — оформлення розстрочки. Розстрочка від забудовника — це чудова можливість для тих, хто не може придбати житло, оплативши відразу ж 100% його вартості.

«Інтергал-Буд» також розуміє, що виплата чималих сум щомісяця впродовж багатьох років — це значне фінансове навантаження, пов’язане з певними ризиками. Турбуючись про майбутнє своїх покупців, а також членів їхніх сімей, керівництво компанії прийняло рішення зробити умови погашення залишку заборгованості більш лояльними у разі форс-мажорних обставин, які можуть спіткати покупця квартири або членів його родини протягом того періоду, на який оформлено розстрочку.

«Інтергал-Буд» розробив і вже запровадив програму соціальних гарантій для покупців, які бажають скористатись можливістю оформлення довгострокової розстрочки для купівлі квартири. Наприклад, компанія зобов’язується надати знижку, аж до повного погашення неоплаченої суми розстрочки, у разі, якщо в сім’ї майбутнього власника квартири кількість неповнолітніх дітей перевищить п’ять чоловік, а також у разі смерті власника квартири або отримання ним інвалідності першої групи з повною втратою працездатності.

«Інтергал-Буд» — соціально відповідальна компанія, яка працює на перспективу!