Відкрито відділ продажу на проспекті Перемоги, 67

Відкрито відділ продажу на проспекті Перемоги, 67
17.02.2016
Компанія «Інтергал-Буд» повідомляє про відкриття відділу продажу житлового комплексу «Нивки-Парк». Це один із найсучасніших і найзатишніших відділів продажу компанії, який розмістився за адресою проспект Перемоги, 67.

Уже зовсім скоро у двох хвилинах ходьби від метро «Нивки» розпочнеться будівництво нового житлового комплексу, що складається з 8 будинків із власною інфраструктурою, яка включає в себе торговий центр, дитячий садок, прогулянковий бульвар, спортивні та дитячі майданчики.

У відділі продажу змонтовано макет – міні-версію житлового комплексу. Цей макет максимально повно передає грандіозність майбутньої комплексної забудови «Нивки-Парку».
Також повідомляємо, що «Інтергал-Буд» зараз проводить небувалу акцію: першим покупцям квартир комплексу «Нивки-Парк» за умови 100-відсоткової оплати надається знижка 10%! Поспішіть скористатися нею!

Менеджери компанії охоче дадуть відповіді на всі ваші питання щодня у будні дні з 9:00 до 19:00, а у вихідні – з 10:00 до 17:00. Обіцяємо гостинний прийом і гарячу каву!