7 грудня стартує продаж квартир у новому житловому комплексі «Нивки-Парк»

04.12.2015
Компанія «Інтергал-Буд» презентує новий житловий комплекс європейського зразка «Нивки-Парк». 7 грудня 2015 року розпочинається продаж квартир в одному з найкомфортніших наших комплексів, який розміститься за адресою: Київ, проспект Перемоги, 67.

Безумовно, наші покупці оцінять вдале розташування комплексу: 5 хвилин пішки до метро «Нивки», 7 хвилин їзди автомобілем і 20 хвилин громадським транспортом — до центру міста.

На ділянці площею 10,8 га буде споруджено 8 житлових 10‒16-поверхових будинків на більш ніж 1800 квартир. Уже зовсім скоро тут з’являться дитячий садок, наземний паркінг, торговельний комплекс із супермаркетом. Завдяки вдалому розміщенню будинків на території комплексу буде обладнано дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку, футбольне та волейбольне поля. У центрі комплексу планується облаштувати широкий пішохідний бульвар для прогулянок та відпочинку завдовжки понад 200 метрів зі спеціально виділеними велодоріжками.

Монолітно-каркасна технологія будівництва, яка дозволяє зводити будинки у найкоротші терміни (завершення будівництва комплексу заплановане на 2018 рік), утеплений фасад, засклені балкони та лоджії, комфортні планувальні рішення з можливістю перепланування і багато іншого гарантують Вам затишок і комфорт!

Заявки на квартири вже надходять. Можливе попереднє бронювання!

На всі Ваші питання готові відповісти менеджери компанії за номером (044) 220‒10‒22.