Вперше на ринку! Квартири в «ІНТЕРГАЛ-БУД» з ремонтом НА ВИБІР

Вперше на ринку! Квартири в «ІНТЕРГАЛ-БУД» з ремонтом НА ВИБІР
29.08.2019
Бути законодавцями і задавати тренди - для будівельної компанії «ІНТЕРГАЛ-БУД» справа звична. Кілька років тому вона першою на ринку запропонувала своїм покупцям квартири з ремонтом. Переваги даної опції настільки очевидні, що зараз 50% всіх квартир «ІНТЕРГАЛ-БУД» продається «під ключ».
Далі більше. З вересня забудовник пропонує новий підхід до ремонту. Тепер придбати квартиру в житлових комплексах «ІНТЕРГАЛ-БУД» можна буде, вибравши один з трьох варіантів стилів.

• Мінімалізм
• Сучасна класика
• Скандинавський

Квартири в таких стильових рішеннях найбільш популярні і затребувані серед сучасних українців. Їх бажання і будуть втілювати в життя дизайнери та архітектори компанії. Також, за бажанням замовника, в квартирах буде встановлена кухня, підібрані меблі та навіть штори з аксесуарами. Все в одному стильовому рішенні і високої якості. Таким чином, в'їхати, життя, і ні про що не думати в квартирі мрії можна буде з першого ж дня її здачі.
Стильні квартири будуть доступні в таких житлових комплексах: «Причал 8», «Голосіївський», «Традиція», «Нивки-парк», «Озерний гай Гатне», «Теремки», «Сірецькі сади», «Академ-квартал».
Демонстраційний шоу-рум буде обладнаний у ЖК «Теремки». Тут завжди раді показати і розповісти про новинку!
Вартість квартир з дизайнерським ремонтом від «ІНТЕРГАЛ-БУД» традиційно буде доступнішою, ніж робити його самостійно.

Довідка: «ІНТЕРГАЛ-БУД» - лідер серед недержавних будівельних компаній України. Забудовник житлових комплексів «Сірецькі сади», «Академ-квартал», «Причал 8», «Озерний гай Гатне», «Нивки-парк», «Малахіт», «Деміївка», «Теремки», «Паркові озера», «Володимирський», «Традиція», «Яскравий», «Відрадний», Lamer. «ІНТЕРГАЛ-БУД» - це 16 років надійної роботи, 74 реалізованих проекти, 3 млн. кв. м. зведеної нерухомості, понад 15 тисяч власників квартир.