Інфраструктура житлового комплексу: тенденції первинного ринку України

Інфраструктура житлового комплексу: тенденції первинного ринку України
30.06.2017

6 липня «Інтергал-Буд» проведе прес-тур об’єктами компанії, які зараз будуються. Зокрема, запланований візит на перший об’єкт компанії у Києві – ЖК «Паркові Озера» (ознайомлення з інфраструктурою комплексу, екскурсія будинком №11, будівництво якого ще триває, огляд квартир з ремонтом). Прес-тур також передбачає поїздку на територію ЖК «Озерний гай Гатне» – наймасштабнішого проекту компанії, який створюється за принципом «місто в місті».


Під час заходу на території ЖК «Озерний гай Гатне» відбудеться прес-конференція на тему «Інфраструктура житлового комплексу: тенденції первинного ринку України», в ході якої будуть представлені аналітичні дані щодо створення інфраструктури у складі житлових комплексів України, а також описано сучасні вимоги, які висуває ринок до створення інфраструктури у складі ЖК. Крім того, мова піде про соціальну відповідальність бізнесу в умовах розвитку інноваційної інфраструктури і про архітектурні тенденції під час створення інфраструктурних об’єктів.


Учасники прес-конференції:
Віталій Грусевич, виконавчий директор Конфедерації будівельників України
Андрій Пашенько, керівник творчої архітектурної майстерні «А. Пашенько»
Анна Лаєвська, заступник комерційного директора компанії «Інтергал-Буд»


На прес-конференції також планується обговорити цінову ситуацію на ринку житла, насущні проблеми, на які наражається покупець житла у передмісті, та конкурентну боротьбу між забудовниками в умовах обмеженого попиту (розстрочка, іпотечні програми, політика знижок, ціновий демпінг тощо).