Генеральний директор «Інтергал-Буду» Олександр Галяс увійшов до ТОП-30 найкращих менеджерів України!

01.06.2016
Генеральний директор компанії «Інтергал-Буд» Олександр Галяс увійшов до «ТОП-30 найкращих менеджерів України — 2015 у 10 ключових галузях української економіки», а також до трійки найкращих управлінців у категорії «Будівництво і девелопмент». Цей рейтинг представило широкій громадськості авторитетне видання журнал «Фокус».

Експертна рада рейтингу на першому етапі оцінювання визначила 10 найбільш значущих ринків української економіки за їхнім внеском у ВВП України. Ними стали: будівництво і девелопмент, аграрний і фінансовий ринки, промисловість і ПЕК, IT і телеком, ретейл, харчова промисловість, фармацевтика, авторинок і позагалузева категорія — державні та муніципальні компанії.

На другому етапі близько 100 галузевих експертів, аналітиків та гравців ринку визначали найефективніших управлінців і пояснювали, чому вважають їх гідними звання найкращого ТОП-менеджера у певній галузі.

До трійки переможців галузі ввійшли ті ТОП-менеджери, які набрали максимальний сумарний бал. За результатами рейтингу експертна рада звернула увагу на тенденцію посилення впливу девелопменту на ВВП країни. Об’єднує девелоперів-лідерів здатність досягати високих результатів у складних економічних умовах, використання інноваційних рішень і комплексний підхід до розвитку.