Нові квартири у житловому комплексі «Нивки-Парк»!

13.12.2016

«Інтергал-Буд» оголошує старт продажу квартир у новому будинку житлового комплексу «Нивки-Парк».


У цьому домі пропонуватимуться як невеликі квартири площею від 34 кв. м, так і значно просторіші, в яких з комфортом зможе розміститися дружна сім’я.


Родзинка будинку №3 – дворівневі квартири на верхніх поверхах. Тільки уявіть, які неймовірні краєвиди будуть відкриватися з ваших вікон!


На території житлового комплексу вже зовсім скоро з’являться дитячий садок, наземний паркінг, супермаркет з автостоянкою. Також у кожному дворі комплексу буде обладнано дитячі та спортивні майданчики і зони відпочинку.


Відмінна риса комплексу – прогулянковий бульвар завдовжки понад 200 метрів із велодоріжками, альтанками, декоративним освітленням і авторським ландшафтним дизайном. Красиві та доглянуті алеї будуть прямо біля вашого дому. І все це на закритій території, що охороняється.


Покваптеся вибрати квартиру в новому будинку житлового комплексу «Нивки-Парк», адже чим раніше ви приймете рішення, тим нижчою буде ціна.


Зацікавилися? Наші менеджери готові дати відповіді на всі ваші питання. Телефонуйте на номер (044) 466-2-664 або просто приїжджайте у відділ продажу, який міститься за адресою проспект Перемоги, 67.


«Інтергал-Буд» бажає вам приємних покупок!