«Інтергал-Буд» у 2015 році ввів в експлуатацію майже 200 тис. кв. м житла!

29.12.2015
Компанія «Інтергал-Буд» у 2015 році ввела в експлуатацію майже 200 тис. кв. м житла, що на 20% більше, ніж торік. Тільки у Києві цього року було введено в експлуатацію 150 тис. кв. м житлової нерухомості!

Успішній роботі компанії сприяв стабільний попит покупців на квартири у тих житлових комплексах, які вже встигли добре себе зарекомендувати. Протягом 2015 року «Інтергал-Буд» ввів в експлуатацію будинки у ЖК «Паркові Озера», «Яскравий», «Деміївка», «Лук’янівський». Завершено будівництво будинку №2 ЖК «Малахіт» та будинків на проспекті Комарова, 46 І це тільки у столиці України! Крім того, розпочато зведення нового будинку у житловому комплексі «Традиція» на Позняках, а також будинків у ЖК «Деміївка», «Паркові Озера», «Яскравий», «Малахіт» загальною площею більш ніж 100 тис. кв. м.

Викликають зацікавлення у покупців також нові проекти, започатковані компанією цього року, — «Озерний гай Гатне» і «Нивки-Парк». «Озерний гай» став першим комплексом, який «Інтергал-Буд» будує у передмісті Києва. Проаналізувавши потреби покупців, компанія вийшла на ринок з унікальною пропозицією — розкладенням платежів на період до 7 років під 6% річних при купівлі квартири в «Озерному гаю». Умовами цієї програми від забудовника вже встигли скористатися чимало покупців.

За підсумками 2015 року «Інтергал-Буд» увійшов до ТОП-3 найнадійніших забудовників України і посів перше місце у цьому рейтингу серед недержавних компаній. Крім того, «Інтергал-Буд» став лауреатом професійної премії «Український будівельний Олімп» у номінації «Забудовник року — 2015». Визначальними перевагами компанії експертна рада «Олімпу» назвала багаторічний досвід компанії, інноваційні рішення, сучасний дизайн, перевірені технології та якісні матеріали, що використовуються на об’єктах компанії.

«Інтергал-Буд» не збирається знижувати темпи будівництва — у планах компанії проекти ще на 2,3 млн кв. м. У 2016 році «Інтергал-Буд» має намір відкрити продаж 8 нових житлових комплексів, а також ввести в експлуатацію ще близько 220 тис. кв. м житла.